Goe în zilele noastre

Modificare realizată de: Geană Andreea, Vătui Ninela, Borza Mădălina,Selegean Diana, Maxim Adrian, Pop Tudor Adrian (Clasa IX E)

  Ca să nu se mai preocupe în ore cu Mp3-ul şi hitt-urile lui Gaga’ ,Big Mamma, Little Mummy şi blonda Mitza i-au promis lui Goe Dorel aka 2 lei să-l ducă în Dorobanţi la primul concert al acesteia în România. Dis de dimineaţă la ora 12:00, cum e în lumea fitzelor ,cele trei dive împreună cu ursuleţul lor Goe, aşteptau impacientaţi în faţa vilei lor luxoase, limuzina cea roz care şi-a permis să întârzie. Ajuns pe muchia răbdării, tânărul Goe, încercând să se calmeze cât de cât îşi încurcă mâinile în bling blingul cu 50 Cent, lănţişorul care îi atârna până la genunchi şi bufneşte furios:

       -Big Mamma yeahhh. De ce nu vine odată yeah? Eu vreau să vinăăă yeahhhh!

       -Hei pisoiaş,vine imediat. Altfel o să regrete. Îţi jur pe roz !

      Tânărul rapper poartă o frumoasă pereche de pantaloni cu turul lăsat care îi ajung până la genunchi şi un tricou mărimea XXL, Dolce&Gabbanna.

      -Ce bine îi stă lui în ipostaza de “raper”, zice Big Mamma.

      -Fată,nu ţi-am zis că nu se zice “raper”?

      -Dar cum, fată ?

      -“Reper”,drăguţo!

      -Eh na, fată ,zi tu cum şti ,dar eu aşa am învăţat pe vremea lu’ răposatu’!

      -Inaptelor! Vedeţi că sunteţi proaste amândouă? întrerupe tânărul nostru fermecător. Nu se zice nici “raper”,nici “reper”.

      -Dar cum, Domnule Ştie Tot? întreabă blonda Mitza ţuguindu-şi buzele înecate în luciul roz.

      -“Rapăr”.

      -Apăi de… nu toată lumea a dat de facebuc şi de rapăriii voştrii!

 Dar nu e vreme de discuţii filologice. Aşteptând cu sufletul la gură colorata limuzină, în faţa lor apare un simplu autobuz, vechi şi amărât, cu inscripţia lui Lady Gaga, că mnah, doar ne aflăm în România.

Foarte dezamagiţi la vederea autobuzului, aceştia nu se urcă foarte entuziasmaţi, însa Goe Dorel luându-şi bling blingul în dinţi, iar cele trei dive etalîndu-şi tocurile semnate Mihai Albu, păşesc pe treapta dărăpănată a autobuzului, privindu-i pe ceilalţi fani cu superioritate. La vederea celor patru, toţi cei din autobuz aveau privirile aţintite asupra lor, iar nişte domni draguţi au decis să le cedeze locurile. La plecarea autobuzului, izbucni un mic conflict între Goe şi cele trei doamne,în vederea dorinţei rapperului, aceea de a scoate capul pe geam. Insistând neîncetat, Big Mamma cedează şi îl lasă în voia lui.

  Entuziasmat de faptul că are permisiunea să scoata capul pe geam, micul Goe se ridică în picioare pe bancheta autobuzului, dar aude o voce plapândă strigând:

    -Băietzasss…nu fă` astaaa…la ultima mea încercare, când eram în vânt, o creangă mi-a retezat toate gândurile de sinucidere….şi m-am lecuit.

    -Ce treabă ai tu,bretonatule? Hey yooo mama yoooo tu taci şi vezi-ţi dr lamaaa ta yooooo, zice Goe smucindu-se.

   În tot acest timp, în care Goe se certa cu micul emo din colţul stâng al autobuzului, biletul care era sub şapca rapperului deasupra baticului negru îşi luase zborul, odată cu vântul. Neştiind să mai rostească nimic, Goe începe a striga, pocind numele celor trei :

    -Beagg Mammmaaa! LiLtle mOmmyy! Mitziiii! Biletul meu…s-a dus yoooo…opriţi chestia asta rozzzzzzz..Îl vreau înapoi!

    -Pe sfântul rujjj, opriţi autobuzul!

    Cuprinşi de panică, cei patru se îndreaptă ca fulgerul spre şofer.

    Ajunşi lângă acesta încep să îl tragă în stânga şi în dreapta mormăind care mai de care. Pierdut şi confuz, şoferul încearcă să îi liniştească, dar cu cine dom`le că nu avea cu cine.Toţi erau agitaţi ca o sticlă de Cola.

În cele din urmă după toată zarva provocată, după ce spiritele au început să se potolească şi inimile să le vină la loc, şoferul bine voitor, oprii autobuzul şi îi lasă pe cei patru să caute biletul păgubaş. După îndelungi căutări şi un drum plin de peripeţii, cei patru găsiră biletul şi ajunseseră la destinaţia propusă. La vederea ei, aşteptările au fost unele mult prea scăzute şi chipul cel hidos al cântăreţei le speriaseră pe cele trei. În urma întâlnirii cu aceasta, se lăsă cu o fugă zdravănă,Goe luând-o la goană mult mai repede decât ele trei, lăsându-le în urmă într-o dâră de praf. Căutându-l pe acesta cu disperare, dintr-o dată, cortina se ridică, iar Goe, în braţele cântăreţei a început a fredona odată cu aceasta : Don’t call my name , don’t call my nameee, Mister Goeeeeee! Goee..

Acest articol a fost publicat în Activitati CDI 2010-2011, Caragiale in secolul XI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s