Lansare de carte: Vasile Grozav, Daniela Floroian, Petre Negrea „Educație, cultură, personalități în județul Alba”

Un alt eveniment organizat cu prilejul zilelor colegiului HCC a fost și cel prilejuit de lansarea cărții profesorilor Vasile Grozav, Daniela Floroian și Petre Negrea „Educație, cultură, personalități în județul Alba”.

Invitatie - Lansare carte

Cartea a fost prezentată de doamna conf. univ. Diana Câmpan, dânsa reamintindule elevilor despre importanța respectării și punerii în valoare a valorilor noastre culturale.  Așa cum menționează cei trei autori în introducerea cărții „Dacă nu se cunoaște și nu se cinstește trecutul, nu se poate clădi un viitor, fiindcă acesta trebuie să aibă la bază temelia experiențelor profunde care au format de-a lungul timpului adevărate valori culturale, morale și materiale.”

Momentul a fost presărat cu amintiri despre HCC oferite  de elevii clubului de lectură ai colegiului, prin materialele prezentate și completate cu „povestioare” despre anii de liceu, oferite de doamnele Danielea Floroian și Diana Câmpan, foste eleve ale colegiului.

S S

Un alt moment minunat, dar cum poate fi un asfel de moment, atunci când ai alături oameni aplecați spre cultură, valoare și  frumos.

Acest articol a fost publicat în cultura, Lansare de carte „Educatie, personalitati in judetul Alba”. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s