Moment literar -muzical

În luna februarie, cu prilejul Zilelor Colegiului a fost organizată o acțiune dedicată poeziei și creatorilor de poezie. În recital au fost: prof. Rodica Gabriela Chira; prof. Silviu Mihăilă; prof. Dumitru Moldovan; prof. Sonia Elvireanu; bibliotecar Felicia Colda și elevii Florina Ivan, clasa a XII-a A; Cătălin Morar, clasa a XII-a A; Laura Sabău-Tătar, clasa a XII-a B; Octavian Dărămuș, clasa a XI-a A; Dalia Comșa, clasa a XI-a G; Patricia Istrate, clasa a X-a E; Ioana Nicoară, clasa a X-a E; Oana Giura, clasa a IX-a E și Cristina Rădulescu, clasa a IX-a E de la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, dar și eleva Mădălina Ivașcu de la Seminarul Teologic „Mitropolit Simion Ştefan” din Alba Iulia și studenta Elena Marica.

Acțiunea a fost organizată de Asociația AMI, Cenaclul „Jaques Prevert” și Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan”Alba Iulia în parteneriat cu: Consiliul  Județean Alba;  Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba; Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia; Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia; Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia; Seminarul Teologic „Mitropolit Simion Ștefan” Alba Iulia și Palatul Copiilor Alba Iulia.

Afis-Moment literar-muzical

Câteva fotografii

DSCN3483 DSCN3513 DSCN3527 DSCN3549

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Activitati 2013-2014, Moment literar-muzical. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s