Lansare de carte „Un înger cu o singură aripă” – Chirilă Ravara Ana Lisa

În luna februarie, de Zilele Colegiului, am avut prilejul să organizăm la CDI, lansarea romanului de debut al tinerei scriitoare Ravara Ana Lisa Chirilă, elevă a colegiului în clasa a XII-a.

Scrisă în perioada septembrie 2012- iulie 2015, cartea este un roman fantasy inspirat de Final Fantasy VII, The Lord of the Rings, Kindom Hearts II, Twilight, filme istorice, muzică corală și instrumentală.

Cartea începe cu un îndemn al autoarei

„Trecutul, cu toate bucuriile și durerile ce sălășluiesc în el, poate deveni o slăbiciune atunci când suntem incapabili să ieșim de sub umbra lui. Și chiar dacă viitorul s-ar putea arăta luminos, evenimentele care ne-au marcat sunt încă în subconștientul nostru.

Atunci începe o bătălie între cele două personalități – una dorindu-și să rămână în trecut, iar cealaltă visând la orizonturi noi.

Astfel, continuarea drumului în viață ar fi imposibilă dacă o forță purificatoare, numită iubire, nu ne-ar ajuta să ne eliberăm de povara trecutului pentru a putea trăi în prezent și a spera în viitor.”

Acțiunea în imagini

Acest articol a fost publicat în Lansare de carte „Un înger cu o singură aripă”-Chirilă Ravara Ana Lisa, Uncategorized și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s